Trebević Hills

Luksuzno stambeni i hotelsko apartmanski objekat

Pogledaj više

Salon ljepote

Staze za šetnju i biciklizam

Fitnes centar

Dječija igrališta

Umjetno jezero

Bazen

Salon ljepote

Staze za šetnju
i biciklizam

Fitnes centar

Dječija igrališta

Umjetno jezero

Bazen

Trebević Hills
Trebević, Sarajevo 71000

Opis nekretnine

Trebević Hills predstavlja ekskluzivni luksuzni kompleks stambenih i hotelskih apartmana u srcu Sarajeva. Nalazi se na adresi Knjeginjac broj 4, smješten na predivnoj planini Trebević. Ovaj objekat je idealno pozicioniran duž glavne Trebevićke ceste, koja vodi ka svim važnim atrakcijama na planini Trebević. U neposrednoj blizini, na svega 500 metara udaljenosti, možete pronaći popularne ugostiteljske objekte kao što su Sunnyland, Roof Gardens i hotel Pino Nature.

Osnovne informacije

Jedna od najvećih atrakcija ovog objekta je njegov spektakularan panoramski pogled na grad Sarajevo. Trebević Hills je udaljen svega 5 minuta vožnje od Starog Grada Sarajeva, 10 minuta od centra grada, 15 minuta od aerodroma i 15 minuta od planine Jahorine. Ovaj objekat je izgrađen prema najvišim standardima kvaliteta, koristeći materijale koji prate principe energetske efikasnosti i udobnosti stambenog prostora.

Okružen gustom borovom šumom, Trebević Hills nudi pravu oazu mira i prirode. Suncem obasjan od istoka do zapada, ovo mjesto pruža idealne uslove za opuštanje i uživanje u čistom vazduhu. Nalazi se na visini od gotovo 1000 metara nadmorske visine, daleko od zagađenja i smoga, što ga čini savršenim mjestom za opuštanje i relaksaciju.

Zabava i rekreacija

Kompleks nudi širok spektar sadržaja, uključujući hotelski lobby, restorane, konferencijske sale, cafe lounge, bazen, spa, saunu, salon za ljepotu, fitnes centar, prostrane terase, prodavnice, obdanište otvoreno 24/7, igrališta za djecu, garaže i parking, upravljanje, održavanje i usluge vezane za stambene i hotelske apartmane. Trebević Hills je pravo mjesto gdje luksuz, priroda i udobnost savršeno spajaju

Investicija

NAJBOLJA PRILIKA ZA INVESTICIJU I POVRAT VAŠEG ULAGANJA
Trebevic Hills projekat je unikatan u smislu dizajna, lokacije, koncepta, i vodeći je projekat u apartmansko hotelskom investicijskoj ponudi bogatih sadržaja i
pogodnosti svojim investitorima na Olimpijskoj planini Trebević sa panoramskim pogledom na Grad Sarajevo .

POVRAT ULAGANJA PRI PREPRODAJI APARTMANA
Mogućnost povećanja cijene i do 30% do okončanja izgradnje projekta.

POVRAT ULAGANJA PRI IZNAJMLJIVANJU Za naše investitore u jedinice za najam imaćemo poslove iznajmljivanja (timesharing) preko hotelske službe s povratom ulaganja od 5% do 7% na godišnjem nivou. Stanovi su po strukturi studio, jednosobni, trosobni, dvoetažni penthouse, od 28m2 do 210 m2 . Penthouse apartmani mogu biti sa tri spavaće sobe i dnevnim boravkom. Postoji mogućnost i kreiranja većih jedinica na zahtjev kupca. Planirani rok za završetak objekta je do Septembra 2026. godine. Obzirom da će se stanovi i apartmani knjižiti i prodavati kao poslovni apartmani/stanovi, pravna lica ostvarujupogodnost korištenja ulaznog PDV-a u iznosu od 17%. Stanovi su opremljeni opremom premium kvaliteta, po funkcionalnom sistemu „ključ u ruke“.

Preuzmi katalog

Preuzmi katalog i istraži kompleks! Pregledajte različite opcije stanovanja, detaljne opise i slike.

Video

Zainteresirani ste za nekretninu?

Ispunite formu kako bi ste dobili više informacija.

ili nas pozovi na: +387 63 29 99 77

Hvala vam! 

Uskoro ćemo vas kontaktirati kako bih vam detaljnije objasnili ponudu i načine finansiranja.
Došlo je do greške. Molim vas pokušajte ponovo
premium bootstrap themes