Apliciraj online.
Bez odlaska u banku.
Bez naknade.

Brzi stambeni, keš krediti i refinansiranje.
Jednostavno i uz najbolje uslove.

Jednostavna Aplikacija za Brze Kredite, izaberi najbolju ponudu!

Kreditna rješenja prilagođena tvojim potrebama

Naša platforma omogućava brzu i jednostavnu aplikaciju za stambene, keš kredite i refinansiranje, sve to online i bez ikakvih naknada. Mi se brinemo za papirologiju i pronalazimo najbolje opcije za kreditiranje, čime vam olakšavamo teret administracije i pronalaženja idealnog kredita.

Izaberi kredit i apliciraj

Apliciraj online za kredit. Sve što trebaš su 3 minute za brzu i jednostavnu aplikaciju. Provjeravamo kreditnu sposobnost i aktiviramo proces apliciranja.

Potpuno online iskustvo

Bez odlaska u banku, proces aplikacije postaje jednostavniji i manje stresan. Cjelokupan proces aplikacije preuzma Metriq kreditni asistent.

Transparetno i besplatno

Obećavamo potpunu transparentnost bez skrivenih naknada za posredništvo. Naš tim finansijskih stručnjaka traži najbolju ponudu prilagođenu tvojim potrebema.

Izaberi svoje uslove i apliciraj već danas!

Stambeni
Keš
Refinansiranje

Želite podnijeti zahtjev
za stambeni kredit

Zahvaljujemo vam što ste koristili MetriQ kreditni navigator. Popuni formu i naš tim će te kontaktirati u što kraćem roku.

ili nas pozovi na: +387 63 29 99 77

Odabirom opcije "Saglasan/saglasna sam sa uslovima korištenja" osoba koja podnosi zahtjev daje svoju saglasnost da ReSearch Lab doo i portal MetriQ njene podatke i lične podatke dobivene popunjavanjem određenih rubrika prikuplja, obrađuje i njima se koristi u svrhu pružanja bankovnih i drugih finansijskih usluga za koje je ovlaštena. Svi podaci i lični podaci će kod ReSearch Lab d.o.o. I portal MetriQ biti zaštićeni kao povjerljivi prema trenutno važećim zakonskim odredbama. Osoba koja podnosi zahtjev garantoje ispravnost podataka.

ili nas pozovi na: +387 63 29 99 77

stambeni krediti

50000 KM

500000 KM

60 mjeseci

360 mjeseci

1%

10%

Apliciraj za kredit
Hvala na aplikaciji, naš agent ćete kontaktirati u najkraćem roku.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

MetriQ kreditni asistent donosi olakšanje i učinkovitost

Kredit završen?
Pogledaj naše nekretnine.

Vidi više